Muradiye Atatürk Ayser-Kani Çelikel İlkokulu

Vizyon: İlköğretim kurumlarının amaç ve ilkeleri doğrultusunda yerel olanakları ve kaynakları kullanarak öğrenen bireyler yetişmesine ortam hazırlamak.

Misyon: Okul toplumumuzu oluşturan öğrenci, veli ve çevre olanaklarımız ile okulumuzu ülkemizin temel değerleri doğrultusunda bir kültür ve yaşam merkezi haline getirmek, öğrencilerimizin yaşamlarında yararlanacakları temel becerileri kazanmalarını sağlamak, bu becerilerin yaşam alanlarında ve süreçlerinde uygulanmasını sağlamak.

Başarılar: Yıldız Kızlar Basketbol İl İkincisi, Lig Heyeti Spor Müsabakaları Takım İkincisi, İ.S.F. Kategorisi Kros İl Birinciliği (16 Aralık 1989), Basketbol Küçük Kızlar İl Birincisi (2002-2003), Okullar Arası Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakaları İl İkincisi (2003-2004), Okullar Arası Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakaları İl İkincisi (2004-2005), Yıldız Kızlar Basketbol İl İkincisi (2006-2007), Okullar Arası Yıldızlar Kız Basketbol İl Üçüncüsü (2007-2008).

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (236) 246 80 08

WEB - https://muradiyeataturkakcio.meb.k12.tr

Adres - MURADİYE MAH. VATAN CAD. İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ ATATÜRK AYSER KANI ÇELIKEL ILKOKULU BLOK NO: 1A YUNUSEMRE / MANİSA

Öğretim Şekli :Öğleci

Yerleşim Yeri - Muradiye Beldesi Manisa iline bağlıdır. Manisa´nın 10 km batısında yer almaktadır. Gediz nehri kuzeyde sınırlarının içinden geçer. Manisa-Menemen Karayolu beldenin içinden geçmektedir. Manisa Organize Sanayi Bölgesinin bitişiğindedir. Nüfusu 2010 yılına göre 5985´dir. Bu nüfus Sanayi Bölgesinin ve Celal Bayar Üniversitesinin Beldemizde olması nedeni ile gündüz 20000´i bulmaktadır. Yerleşik alanın yüzölçümü 20.000 hektardır. Beldenin en uzak iki noktası arasındaki mesafe 7200 metredir.

Ulaşım Muradiye´den ve Manisa Otogar´dan her 20 dakikada Manisa Büyükşehir otobüsleri hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 Km.